Zaterdag 13 september

Lekker weer vandaag, ongeveer 20 graden. We moesten vandaag eerst 100 kilometer vanuit La Rioja terug rijden, om naar het Provinciale Park Valle la Luna te gaan. Maar dit was de moeite waard om 100 kilometer voor terug te rijden. Dit park was een combinatie van Zion, Bryce Canyon, President Rooseveldt National Park en Dinosaur park in Canada, geweldig dus. We hadden een tour geboekt, maar deze tour hebben we nooit gezien. Je mocht eigenlijk alleen met een tour in het park, maar we waren wat laat, en moesten een stukje rijden, om de tour te kunnen volgen, maar die hebben we gemist, dus zijn op eigen gelegenheid door het park gereden. Enorme rotsen, rood, groen, koper kleur, vreemde rotsten, een schitterende valley. Het was de moeite waard.

 

Hierna moesten we nog een paar honderd kilometer rijden om de bewoonde wereld weer te bereiken. De eerste 100 kilometer gingen over een weg, die je kunt omschrijven als een soort achtbaan, op en neer, van die kleine heuveltjes en afdalingen, je voelde je maag, als je naar beneden cq weer naar boven ging, we waren knap misselijk, toen we aan het eind van deze weg waren. Zo heftig was het.

Uitgekomen in San Juan vandaag. Ik moest natuurlijk weer de stad inrijden met die crazy Argentijnen. Gelukkig was het vandaag zaterdag, dus niet zo druk, en een goede navigator, die toch vandaag een paar missertjes had, maar een goed hotel voor weing geld gevonden. Tot nu toe de beste deal van deze vakantie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s