Tour of Scotland 22 juni

Laatste dag in de Highlands. Goed geslapen en na het ontbijt op de fiets gestapt, richting Blairgowrie. De zon scheen weer, maar er stond ook een stevige wind tegen. Dat is het nadeel van het mooie weer. Ik moest richting het skigebied, dus er moest weer geklommen worden. Deze weg is de hoogste in de UK. De klim liep geleidelijk, maar de wind tegen en de lengte, 9 mijl, maakte het toch wel een pittige klim. Maar we hebben de top weer gehaald. De omgeving was weer schitterend, mooie vergezichten, alleen op de top begon het te regenen.

image

image

Dus toch nog een keer natgeregend, maar na de mooie afdaling, scheen de zon weer en droogde ik wel weer op. Langzamerhand reden we de Highlands uit en kwamen we weer in glooiend landschap, dus weer op en af, maar per saldo ging het meer af dan op, was ook wel een keer lekker.

image

image

Om twee uur aangekomen in Blairgowrie en na 60km, niet echt ver dus vandaag, maar is voor de verandering ook wel een keer fijn. Eerst maar eens een tukkie gedaan, en toen nog even door het stadje gedaan op zoek naar een kasteel, of een Whisky distilleerderij, want die had ik voor het eerst deze vakantie nog niet gezien, maar ben ze hier ook niet tegengekomen.

image

image

Dus dit zou dan de eerste stad zijn waar ik overnacht, die geen kasteel heeft, of een Whisky distilleerderij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s